Spaghetti met Worstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Worstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Worstjes en Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 2 saucijzen, 1 wortel, 1 theelepel sambal, 2 blikjes tomatenpuree, 250 ml water,

Aantal personen: 3

kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Haal ondertussen het vel van 2 saucijzen en snijd het worstvlees in stukken. Voeg het toe aan de ui en bak het worstvlees nog verder rul en bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak het 10 minuten mee. Voeg daarna 1 theelepel sambal en 2 blikjes tomatenpuree toe. Giet er geleidelijk, wanneer de saus te dik wordt ongeveer 250 ml water toe. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top