Spaghetti met Worstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Worstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Worstjes en Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 2 saucijzen, 1 wortel, 1 theelepel sambal, 2 blikjes tomatenpuree, 250 ml water,

Aantal personen: 3

kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Haal ondertussen het vel van 2 saucijzen en snijd het worstvlees in stukken. Voeg het toe aan de ui en bak het worstvlees nog verder rul en bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak het 10 minuten mee. Voeg daarna 1 theelepel sambal en 2 blikjes tomatenpuree toe. Giet er geleidelijk, wanneer de saus te dik wordt ongeveer 250 ml water toe. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top