Noodles met Schnitzels in Zoete Saus

Noodles met Schnitzels in Zoete Saus

Noodles met Schnitzels in Zoete Saus

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 schnitzels, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 eetlepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, 6 eetlepels water (eventueel meer),

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 rode en 1 groene in reepjes gesneden paprika toe en wok 5 minuten mee. Maak ondertussen een saus van 2 eetlepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing en 6 eetlepels water. Voeg de saus toe aan de paprika’s en bak het goed door. Voeg eventueel meer water toe als je de saus te dik vindt. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top