Cupcakes

Cupcakes

Cupcakes

Ingrediënten: 150 gram roomboter, 150 gram suiker, 3 eieren, 150 gram volkoren tarwemeel, 1 zakje vanillesuiker, snuf zout, rood en blauw rolfondant, poedersuiker,

Aantal cupcakes: 8

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix 150 gram roomboter met 150 gram suiker en 3 eieren tot een luchtig geheel. Voeg 150 gram volkoren tarwelmeel, 1 zakje vanillesuiker en een snuf zout toe. Mix tot een beslag. Doe 8 papieren cupcakevormpjes in een cupcakevorm. Vul de vormpjes met het beslag. Zet de cupcakevorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes goed afkoelen. Kneed het rode en blauwe rolfondant (apart van elkaar) en maak er vlinders en bloemen van met vormen. Maak een papje van wat poedersuiker met wat water. Hiermee kan je de vlinders en bloemen op de cupcakes plakken. Voor een extra glans van de bloemen en vlinders doop je een penseel in wat water en bestrijk je vervolgens het rolfondant mee.

0
(157 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top