Torte Felice in Hoorn

Torte Felice in Hoorn

Hier kwamen we eigenlijk binnen ten eerste omdat het er gezellig uit zag en ten tweede omdat we zin hadden in iets lekkers. Op de kaart stond dat er ook een high tea besteld kon worden, alleen hadden we niet gereserveerd (dat moet eigenlijk bijna overal), maar als we nog 20 minuten wilden wachten dan kon de high tea klaar gemaakt worden en de tafel gezellig worden gedekt. Wij zijn nog even een rondje Hoorn gaan lopen en even later stond de tafel klaar voor de onverwachte high tea (en lekker dat het was!) Wat stond er allemaal op tafel?

Torte Felice in Hoorn

Het eerste deel was het hartige gedeelte met sandwiches, quiche en ander hartigs. De sandwiches op een rij: sandwich gerookte kip met tomatenchutney, sandwich ham, sandwich caprese (tomaat, pesto, mozzarella) en sandwich kaas met mosterd-mayonaise.

Torte Felice in Hoorn

Een mini groentenquiche en een mini saucijzenbroodje.

Torte Felice in Hoorn

Hartige scones met een tomatenchutney.

Torte Felice in Hoorn

Daarna kregen we nog het zoete gedeelte! Op dit plateau: brownies met caramelsaus, tiramisu taart, citroencake en cheesecake.

Torte Felice in Hoorn

Een puntje bokkenpootjestaart

Torte Felice in Hoorn

Zoete scones met jam en room. Zoals je wel ziet was het enorm veel, maar we hebben er ook echt de tijd voor genomen. We hebben maar liefst 3 potten thee op! We gingen van liefdesthee naar een appeltaart thee om te eindigen met een tropische citrus vruchten thee. Deze high tea is echt een aanrader, dus als je eens in Hoorn bent dan weet je waar je moet wezen voor een grande high tea!

Torte Felice
Gedempte turfhaven 6
1621 HE Hoorn
Tel: 0229-239233

(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *