Rijsttafel van Fresh Food Poelier in Schagen

Rijsttafel van Fresh Food Poelier in Schagen

Rijsttafel van Fresh Food Poelier in Schagen

Vandaag zijn we in Schagen geweest en in het winkelcentrum kwamen we een poelier tegen die ook nog eens Indonesische kant-en-klaar maaltijden verkocht. Keuzes maken en zo onze eigen rijsttafel samengesteld. Wat hadden we?

Op tafel stond: Indische nasi, wijtsatja balletjes (Indisch gekruide gehaktballetjes in sat├ęsaus), smoor djawa (gemarineerd rundvlees in ketjapsaus), tjap tjoy (stukjes kipvlees met veel groente in zachte saus) en pittige kip (stukjes kipvlees in pikante saus met groente). Lekker gegeten en wat ook fijn was dat het makkelijk klaar te maken was!

Fresh Food Poelier
Makado centrum 8
1741 JA Schagen

0
(338 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top