Paal 6 in Julianadorp

Paal 6 in Julianadorp

Paal 6 in Julianadorp Saté

Vandaag zijn we aangekomen op onze vakantiebestemming. Een strandhuisje in Julianadorp. We zijn vandaag ook gelijk gaan eten in het dichtstbijzijnde strandpaviljoen: Paal 6. Beide kozen we voor de Saté P6 stijl: gemarineerde varkenshaas met atjar ketimoen, friet, gemarineerde komkommer, kroepoek & saus van pinda & seroendeng. Alleen was het deze keer geen varkenshaas maar rundvlees, helemaal niet erg want het was super lekker. Met een mooie zonsondergang en lekker eten een mooi begin van de vakantie.

Paal 6
Zanddijk 200
Julianadorp aan Zee
Tel: 0223-644099

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top