Indische Kip met Rijst

Indische Kip met Rijst

Indische Kip met Rijst

Ingrediënten: Rijst, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels zoete chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 100 gram taugé,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kip bruin. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas en 100 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(9.361 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Indische Kip met Rijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top