Indische Kip met Rijst

Kip

Indische Kip met Rijst

Indische Kip met Rijst

Ingrediënten: Rijst, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels zoete chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 100 gram taugé,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kip bruin. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas en 100 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(9.365 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Indische Kip met Rijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top