Ingrediënten: Rijst, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels zoete chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 100 gram taugé,
Aantal personen: 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kip bruin. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas en 100 gram taugé toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
0(9.366 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Lekker hoor 😀
Ik had een 2 correcties … rijstazijn is beter.
En de taugé echt niet mee laten koken.
Verder heerlijk
Goed om te weten!