Noodles met Teriyaki Biefstuk

Noodles met Teriyaki Biefstuk

Noodles met Teriyaki Biefstuk

Ingrediƫnten: noodles, 4 eetlepels teriyaki saus, 1 theelepel gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 2 biefstukjes, 1 ui, 125 gram champignons, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels teriyaki saus met 1 theelepel gemberpoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Meng hierin 2 in reepjes gesneden biefstuk. Laat even staan. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de biefstuk toe (houdt wat marinade achter). Bak de biefstuk bruin. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg op het laatst 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak kort mee. Schep door de noodles nog de rest van de marinade. Serveer de noodles met de teriyaki biefstuk. Eet smakelijk!

0
(175 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top