Ovenschotel met Worst

Ovenschotel met Worst

Ovenschotel met Worst

Ingrediënten: 1 ui, 2 braadworsten, 125 gram champignons, 250 ml crème fraîche, 1 eetlepel mosterd, croutons,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Haal ondertussen het vel af van 2 braadworsten en maak van het worstvlees gehaktballetjes. Bak de gehaktballetjes met de ui tot de gehaktballetjes bruin zijn. Voeg 125 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak kort mee. Meng ondertussen 250 ml crème fraîche met 1 eetlepel mosterd. Schep de gehaktballetjes, ui en champignons in 2 kleine ovenschaaltjes. Roer de mosterdsaus er door. Verdeel croutons over de ovenschaaltjes. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top