Mangosap met Sinaasappel, Banaan en Appel

Mangosap met Sinaasappel, Banaan en Appel

Mangosap met Sinaasappel, Banaan en Appel

We mogen een Tefal Infiny Press Revolution uitproberen. Hele mond vol hè, maar het is een slow juicer, een langzame pers dus. Vanochtend lekker veel fruit op de markt gekocht en vandaag aan het persen geslagen. Dit maakte Michel ervan: Mangosap met Sinaasappel, Banaan en Appel.

Ingrediënten: 1 mango, 2 sinaasappels, 2 bananen, 3 appels,

Hoeveelheid: ± 1 liter.

Pel en schil de mango, sinaasappels, bananen en appels. Haal de pit uit de mango en de klokhuizen uit de appels. Snijd al het fruit in stukjes zodat het door de vulopening past en ga persen. Als je klaar bent nog even roeren zodat alles goed gemengd is.

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top