Dr. Oetker Bistro Flammkuchen

Dr. Oetker Bistro Flammkuchen

Dr. Oetker Bistro Flammkuchen salami
Dr. Oetker Bistro Flammkuchen ham
Zo de week eindigt nog makkelijker. Dr. Oetker kwam vandaag alles voor de borrel bezorgen. Wat zou dat zijn, de tip van de sluier was de Elzas. Het bleek een kist te zijn met twee verschillende Dr. Oetker Bistro Flammkuchen, de salami en ham variant. Erbij een Keuntz-Bas Pinot Gris Tradition die speciaal door sommelier is gekozen als begeleider van de flammkuchen en een pepermolen met verse zwarte peper.

Dr. Oetker Bistro Flammkuchen

Natuurlijk hebben we het vandaag gelijk uitgeprobeerd. De flammkuchen hebben een dunne bodem en hebben beide een saus van crème fraîche, de een is verder belegd met salami en rode ui en de ander met ham en ui. Ik heb van beide een stukje geproefd, de keuze gaat naar de salami variant, maar beide zijn lekker zeker voor bij een borrel.

Dr. Oetker Bistro Flammkuchen

De Dr. Oetker Bistro flammkuchen zijn sinds deze maand verkrijgbaar in de supermarkt en heeft een adviesprijs van 2,49.

0
(116 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Dr. Oetker Bistro Flammkuchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top