Appelflappen

Appelflappen

Appelflappen

Veel appels in huis, te veel pakjes bladerdeeg in de vriezer. Kortom tijd om appelflappen te maken. Michel ging aan de slag in de keuken en bakte er wat van.

Ingrediƫnten: appels, rozijnen, kaneel, suiker, bladerdeeg, ei, parelsuiker,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schel de appels en snijd de appels in blokjes. Meng met de rozijntjes (handje), kaneel (totdat de appeltjes iets kleuren) en suiker. Ontdooi velletjes bladerdeeg. Leg op elk velletje bladerdeeg wat appelmengsel. Vouw het bladerdeeg over het appelmengsel. Druk de randjes goed dicht. Leg de flappen op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrijk met een losgeklopt ei en bestrooi met parelsuiker. Zet de bakplaat ongeveer 25 tot 30 minuten in de oven. Smul ze!

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top