Ups en Downies in Veenendaal

Ups en Downies in Veenendaal

Ups & Downies in Veenendaal van dobben kroketten
Nog maar net open, sinds begin augustus, en nu al helemaal hip (en helemaal vol tijdens de lunch): Ups en Downies in Veenendaal net buiten de Corridor passage. Uiteraard zijn Michel en ik ook gaan lunchen hier en dat was een goede keuze.

Wat hebben we gegeten?

Michel koos voor kroketten, om precies te zijn ‘Twee kroketten op een broodje naar keuze met garnituur en een beetje savora mosterd’. Savora mosterd is overigens net anders dan de normale mosterd, minder scherp en wat zoeter.

Ups & Downies in Veenendaal club sandwich kip
Ik zelf koos voor de club sandwich kip: gemarineerde kippendij, huisgemaakte pesto, zongedroogde tomaat, ei, mesclun sla en bacon (met bruin of wit brood naar keuze). Op de menukaart stond voor de stevige trek en inderdaad het was een flinke club sandwich. Beide hebben we super lekker gegeten!

Het doel van Ups en Downies

Het doel van Ups en Downies is natuurlijk het bieden van een verzorgde en betaalbare lunch, maar ook het bieden van een zinvolle en leuke dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Daarmee is Ups en Downies het eerste lunchcafé in Veenendaal met dit concept! Naast een lunch kan je er natuurlijk ook langs voor een kopje koffie of thee en er wordt zelfs een high tea geserveerd (daar moet je natuurlijk wel voor reserveren). Ups and Downies is zeker een bezoek waard!

Ups en Downies
Kerkewijk 17
3901 EA Veenendaal

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top