Heideweek Culinair in Ede

Heideweek Culinair in Ede

Heideweek Culinair in Ede Buitenzorg

Heel toevallig zag ik een Instagram voorbij komen met de hashtag #edeculinair en #heideweek. Dat klinkt dichtbij, dus even op onderzoek uit. Het bleek dus dat vandaag Heideweek Culinair werd georganiseerd op de Markt in Ede. Het was mooi weer, dus in plaats van zelf te koken zijn we naar dit evenement gegaan. Wat hebben we er gegeten?

Het eerste wat we namen was bij Buitenzorg ‘Waar al meer dan 100 jaar wordt gedineerd’, namelijk een broodje buikspek met garnaaltjes en salade. Deze had ik op Instagram gezien en leek me erg lekker (en dat was het ook!)

Heideweek Culinair in Ede Puur-E

Daarna hebben we de rij getrotseerd bij Puur-E ‘het duurzame pop-up restaurant van Christian Weij’ (een oud-Etenblogger). Daar namen we een broodje Binnenveldse hamburger met echte Edese saus.

Heideweek Culinair in Ede Bernardo's
En als je in Ede bent dan moet je natuurlijk een ijsje eten bij Bernardo’s ‘waar het ijs op ambachtelijke wijze en dagelijks vers gemaakt wordt’. Dit hebben we gewoon gehaald in de ijssalon en hebben we op het terras op gesmikkeld. Ze stonden overigens wel met een ijskar op de Heideweek Culinair.

Het weer zat mee, het eten was lekker en volgens mij moeten we snel eens op zoek gaan naar de lekkere eettentjes die Ede en omstreken rijk is.

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top