Pizza met Hüttenkäse, Champignons en Spek

Pizza met Hüttenkäse, Champignons en Spek

Pizza met Hüttenkäse, Champignons en Spek

Ingrediënten: 150 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1 prei, 250 gram champignons, kant-en-klaar pizzadeeg, hüttenkäse, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak de plakjes ontbijtspek op laag vuur knapperig. Leg het spek apart en laat het afkoelen. Bak 1 in ringen gesneden ui op laag vuur in het achtergebleven vet tot de ui goudbruin en zacht is. Schep de ui uit de pan en laat het ook afkoelen. Bak vervolgens in nieuwe boter 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Laat ook dit afkoelen.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg op een bakplaat het pizzadeeg. Smeer er hüttenkäse op. Beleg vervolgens met de gesnipperde ui, prei en champignons en de uitgebakken spek. Strooi als laatste geraspte kaas er over. Schuif de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top