De Vendel in Veenendaal

De Vendel in Veenendaal

De Vendel in Veenendaal Amuse tomaat en geitenkaas
Brutsellog bestaat 9 jaar vandaag. Reden om het te vieren. Dat deden we met een etentje natuurlijk. We kozen voor De Vendel, dichtbij ons en toen ik er eerder at was het allemaal perfect geregeld. Nu bleek dat de eigenaar van toen er uit was, waardoor de kaart anders was, het goedkoper was (De Vendel staat bekend als een duur restaurant) terwijl nog steeds dezelfde kwaliteit word geleverd. Helemaal goed dus!

Michel en ik waren voor het voor- en het nagerecht unaniem, alleen het hoofdgerecht kozen we verschillend. Maar eerst begonnen we met een amuse met een balletje geitenkaas in broodkruim en hazelnoot en frambozencoulis en een tomaatje gedoopt in caramel en hazelnoot. Erbij supervers brioche brood met roomboter en olijfolie.

De Vendel in Veenendaal carpaccio
Het voorgerecht was een carpaccio met pesto, meloen en kaaskrokantjes.

De Vendel in Veenendaal gaasterland varken
Het hoofdgerecht voor Michel was een Gaasterland kruiden varken met pindasaus en bataat.

De Vendel in Veenendaal tournedos met rode portsaus
Ik had de tournedos in rode port jus. Het nagerecht was een proeverij met caramelijs, bitterkoekjes parfait, mokka kroepoek, rood fruit taartje, chocolade parels en spekkoek.

proeverij van desserts

Alles was super lekker, we hebben dus een goede keuze gemaakt. Wat je wel moet weten is dat je de tijd moet nemen, je moet dus niet gehaast zijn en gewoon genieten van je diner. In ieder geval een aanrader!

Restaurant de Vendel
Vendelseweg 69
3905 LC Veenendaal

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top