Gevulde Champignons in Tomatensaus

Gevulde Champignons in Tomatensaus

Gevulde Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: 500 ml gezeefde tomaat, 4 grote champignons (of kleine portobello’s), cherrytomaatjes, plakjes chorizo, doperwten, hüttenkäse, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de gezeefde tomaat over 2 kleine ovenschaaltjes. Maak de champignons schoon en haal het steeltje er af. Leg de champignons in de schaaltjes. Snijd een paar cherry tomaatjes in kwarten en verdeel in de tomatensaus. Leg in elk champignon-hoedje een plakje chorizo, doe er wat diepvriesdoperwten over en als laatste wat hüttenkäse. Strooi er naar smaak zout en peper over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top