Gevulde Courgette

Gevulde Courgette

Gevulde Courgette

Ingrediënten: 1 courgette, 1 ui, gemberpoeder, laos, kurkuma, zout, 1 kipfilet, 100 gram champignons, scheutje gezeefde tomaat, 2 cherrytomaatjes, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd 1 courgette over de lengte doormidden. Haal het kroontje er af. Hol de courgette uit. Leg de courgette in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling. Bak 1 gesnipperde ui met gemberpoeder, laos, kurkuma en wat zout tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje gezeefde tomaat toe. Roer even door.

Haal de courgettes uit de oven. Leg in beide courgette elk 1 in kwarten gesneden cherry tomaat. Schep de kipfilet en champignons in/over de courgette. Leg er plakjes kaas over heen. Zet de ovenschaal nog ongeveer 20 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top