Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille

Soms moet je even goochelen, in plaats van een salade wat ik had gepland werd het een ratatouille met worteltjes en een courgette uit de tuin. Berichtje voor mijzelf, sla uit een zakje kopen is geen succes…

Ingrediënten: 1 ui, 2 runderschnitzels, 1 gele courgette, 3 wortels, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, zout, paprikapoeder, oregano, suiker,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden runderschnitzels toe. Bak tot de runderschnitzels bruin zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 3 fijngesneden wortels toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met zout, paprikapoeder, oregano en suiker. Laat het geheel nog een minuut of 10 zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top