Broodje Babi Pangang

Broodje Babi Pangang

Broodje Babi Pangang

Dat leer je ook wel af, babi pangangsaus uit een zakje. Amper smaak. Eigen schuld, had je maar niet zoveel andere dingen doen na het werk en de treinreis terug naar huis… Zin in een broodje babi pangang, alleen geen zin hebben om ook de saus te maken na al die drukte. Ach ja.

Ingrediënten: 2 afbakpistoletjes, 2 speklapjes, ketoembar, djinten, zout, 1 ui, 1 paprika, 1 zakje Conimex babi pangangsaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor en bak de pistoletjes af. Snijd 2 speklapjes in reepjes. Bestrooi met ketoembar, djinten en zout. Wrijf goed in. Bak de speklapjes in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 200 ml water en de inhoud van het zakje Conimex babi pangangsaus toe. Warm het geheel goed door. Schep de speklapjes en saus op de pistoletjes. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top