Italiaanse Wraps

Italiaanse Wraps

Italiaanse Wraps

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 125 gram champignons, 1 1/2 theelepel pesto, 1 blikje tomatenpuree, beetje water, 2 wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 1/2 theelepel pesto, 1 blikje tomatenpuree en een beetje water toe. Warm goed door. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla en het gehaktmengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!

0
(316 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top