Butter Chicken met Rijst

Butter Chicken met Rijst

Butter Chicken met Rijst

Het pakje Kumar’s butter chicken curry paste had ik al langer in huis en nu was het een goed moment om het uit te proberen, want met dit warme weer wil je niet al te lang achter het fornuis staan. Eigenlijk hoefde je alleen maar 1 ui en 1 kipfilet toe te voegen, maar ik heb er nog extra een paprika en kokosmelk bij gedaan, maakt het net wat lekkerder.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 pakje Kumar’s butter chicken, 100 ml kokosmelk,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 pakje Kumar’s butter chicken en 100 ml kokosmelk toe. Roer goed door. Laat het 5 minuten mee pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(120 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top