Schnitzels met Spinazie-Tomatensaus

Schnitzels met Spinazie-Tomatensaus

Schnitzels met Spinazie-Tomatensaus

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels bruin in hete boter. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg geleidelijk 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel goed door en breng op smaak met zout en peper. Giet de saus over de schnitzels. Leg hierop stukjes mozzarella. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(188 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top