Homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies

Homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies

Homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies

Normaal ben ik niet zo dol op yoghurt, zuur en dun, maar deze Yoghurt Barn special proefde ik pas bij de High Choc en deze Yoghurt Barn special moest Michel natuurlijk ook eens uitproberen. Aangezien de Yoghurt Barn niet om de hoek zit hebben we de ingrediënten in huis gehaald en zelf gemaakt. Lekker!

Ingrediënten: 1 kiwi, kaneel, 300 ml Griekse yoghurt, 3 Bastognekoekjes, honing,

Aantal toetjes: 2

Pel de kiwi en snijd de kiwi in blokjes. Verdeel over twee schaaltjes. Doe er een beetje kaneel over. Verdeel vervolgens 300 ml Griekse Yoghurt over de schaaltjes en 3 verkruimelde Bastognekoekjes. Doe er nog een beetje honing over en voilà je homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies is klaar!

0
(333 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top