Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, koenjit, laos, djinten, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 cm santen, 250 ml water, 100 gram MonChou roomkaas,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 kleine gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg naar smaak koenjit, laos, djinten en ketoembar toe en bak even mee. Voeg de 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 cm santen, 250 ml water en 100 gram MonChou roomkaas toe. Laat de santen en roomkaas smelten. Breng al roerende aan de kook. Laat het vervolgens 10 minuten op laag vuur pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper. (Voor de foto had ik er wat peterselie op het bord gedaan). Eet smakelijk!

0
(159 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top