‘t Wapen van Ootmarsum

‘t Wapen van Ootmarsum

't Wapen van Ootmarsum

Vandaag moet inderdaad Oranje de achtste finale spelen, maar er is ook NK wielrennen. Dit jaar in Ootmarsum en daar zijn we, uiteraard, naar toegegaan. We hebben zon gehad, maar ook flinke regen en onweer. Natuurlijk moesten we nog lunchen, dat kon natuurlijk bij de verschillende kraampjes langs het parcours, maar hier bij ‘t Wapen van Ootmarsum konden we gezellig zitten (en naar Parijs was het nog ver stond er buiten op het bord).

Britt en ik kozen daar beide voor een tomatensoepje en Michel voor een groentesoep. Qua interieur neemt het hotel-restaurant misschien een stapje terug in de tijd (maar kom op zeg denk vintage) de soepjes waren erg lekker en gelukkig hadden we zo toch een adres waar we konden schuilen tegen de stortbui met onweer.

Hotel-Restaurant ´t Wapen van Ootmarsum
Almelosestraat 20
7631 CG Ootmarsum

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top