Slavink in Champignons Tomatensaus

Slavink in Champignons Tomatensaus

Slavink in Champignons Tomatensaus

Ingrediƫnten: 2 slavinken, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml bouillon, peterselie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 slavinken rondom bruin in hete boter. Leg de slavinken in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 200 ml bouillon en wat fijngehakte peterselie toe. Warm even mee. Doe de saus bij de slavinken in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top