Indisch Stoofvlees met Banaan

Indisch Stoofvlees met Banaan

Indisch Stoofvlees met Banaan

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 350 gram hamlapjes, zout, peper, gemberpoeder, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 prei, 1 appel, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepels gembersiroop, 1/2 bouillonblokje, 2 bananen,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 350 gram in blokjes gesneden hamlapjes toe. Bestrooi met zout, peper en gemberpoeder. Bak de hamlapjes bruin. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika, 1 in ringen gesneden prei en 1 in blokjes gesneden appel toe en bak een paar minuten mee. Voeg 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop en 1/2 bouillonblokje toe. Roer even door. Leg een deksel scheef op de pan en laat ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Voeg 2 in plakjes gesneden bananen toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(102 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top