Wraps met Courgette en Gehakt in Zoetzure Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoetzure Saus

Wraps met Courgette en Gehakt in Zoetzure Saus

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 6 tortilla wraps, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het glazig is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak ongeveer 3 minuten mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Warm goed door. Verwarm 6 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe en steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0
(165 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top