Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes in Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 2 braadworsten, geraspte kaas, peterselie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Haal het vel af van 2 braadworsten. Meng het worstvlees met wat geraspte kaas en wat fijngehakte peterselie. Maak er kleine balletjes van. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes tot de ui zacht is. Voeg de gehaktballetjes toe en bak tot de gehaktballetjes bruin zijn. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Warm het geheel goed door. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top