Nachos a la Jonas Cramby

Nachos a la Jonas Cramby

Nachos a la Jonas Cramby

In de Allerhande zag ik dit recept van Jonas Cramby, natuurlijk weer net even anders gemaakt dan de bedoeling, maar dat hoort met koken. Het leek me een stoer gerecht en dat bleek het ook te zijn.

Ingrediënten: 75 ml ananassap (van een blikje ananasschijven), 75 ml sojasaus, een beetje komijnpoeder, 2 teentjes knoflook, 2 biefstukjes, 1 ui, 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 blik Bonduelle zwarte bonen, gedroogde oregano, 3 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Maak een marinade van 75 ml ananassap, 75 ml sojasaus, een beetje komijnpoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hier in 2 biefstukjes voor zeker een uur.

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de 2 biefstukjes bruin in hete boter. Houd de biefstukjes apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 100 gram fijner gesneden plakjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 1 blik zwarte bonen, een beetje komijnpoeder en gedroogde oregano toe. Voeg de marinade van de biefstuk toe en laat het vervolgens een 10 minuten zachtjes pruttelen.

Snijd de biefstuk in reepjes, Snijd de wraps in vieren. Beleg elk stukje wrap met het bonenmengsel en met wat biefstukreepjes. Leg de wraps in een ovenschaal en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal een paar minuten in de oven zodat de kaas is gesmolten. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top