JE Theetafel in Veenendaal

JE Theetafel in Veenendaal

thee JE Theetafel in Veenendaal
Ik ben hier zo vaak langs gefietst op weg naar het dorp, maar het was me eigenlijk nooit opgevallen. Ik denk dat ik met mijn hoofd al bezig was met alles wat ik uit het dorp moest hebben. In ieder geval werd ik pas geleden via Twitter op JE Theetafel gewezen, daar moest ik volgens Puritea echt eens heen. Vandaag hebben Michel en ik daar geluncht en echt daar moet je echt eens geweest zijn!

Het was heerlijk weer en we hebben daarom op het kleine terrasje achter gezeten. Heerlijk beschut in het zonnetje, goed vertoeven. We hebben bij JE Theetafel gekozen voor het luncharrangement “Met je neus in de boter”. Dit was een soort mini high tea.

kopje soep JE Theetafel in Veenendaal
We kregen een grote pot thee met verschillende smaakjes thee. Daarna kregen we een kop verse tomaten-groentensoep.

hartig JE Theetafel in Veenendaal
Vervolgens kwam er een etagère met twee soorten sandwiches, komkommer-en tonijn- sandwich, een quiche met groenten en spek, een kip-pasteitjes, een gebakken kaashapje

zoet JE Theetafel in Veenendaal
Scones met zure room en jam. Als slot kregen we nog een sapje. Kortom een uitgebreide lunch in een gezellige omgeving. Naast deze uitgebreide lunch kan je hier ook terecht voor uiteraard een kopje thee, verschillende high tea’s, een ontbijtarrangement en verschillende lekkere taarten. Kortom even opletten als je door de zandstraat fietst! (O ja en het kan ook gluten-, lactose- en suikervrij)

JE Theetafel
Zandstraat 47
3901 CJ Veenendaal

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top