Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Op de terugweg, file, regen en noem maar op. Probeer bijvoorbeeld maar om Hamburg heen te komen terwijl er wegwerkzaamheden zijn… In ieder geval ergens halverwege hebben we gegeten bij een kleine raststatte langs de A1 tussen Hamburg en Bremen. Echt een stapje terug in de tijd. Best geinig.

In een soort jaren 80 setting hebben we beide een schnitzel met frites en champignons genomen. Echt een Duitse maaltijd. Je kon er niet pinnen, alleen contant betalen (er was wel een pinautomaat buiten). Je bestelde aan de balie en als het klaar was werd het eten aan tafel gebracht. Dat betekende dus dat er geroepen werd wat het was, je stak je hand op, bonnetje werd gecontroleerd en je kon eten. Best ouderwets, maar wel leuk om eens mee te maken en belangrijk het was best lekker!

Bar Ostetal Nord
A1 Hamburg – Bremen
27419 Sittensen (Duitsland)

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Bar Ostetal-Nord in Sittensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top