Sønder Bjert Kro in Bjert

Sønder Bjert Kro in Bjert

Sønder Bjert Kro in Bjert

Laatste hele dag in Denemarken. We hadden een bed & breakfast op het vaste land van Denemarken, maar zijn vandaag wel even naar een eiland geweest. Toch een Deense brug over geweest, nee niet de brug van Kopenhagen naar Malmö, dat was te ver weg, maar naar het eiland Fynen. Op dat eiland kwamen we nog een replica van Manneken Pis tegen. Daarna nog helemaal naar de westkust van Denemarken gereden om daarna te eindigen vlakbij onze B&B bij Sønder Bjert Kro. Toch nog uiteten.

Het leek eigenlijk of het dicht zat, maar er brandde wel licht. We waren dan ook de enige gasten daar. Het eten werd echt met de snelheid van het licht gebracht alsof het al in de oven klaar stond voor ons. Beide namen we de lasagne en ook met de snelheid van het licht zijn we weer terug gegaan naar onze B&B.

Sdr. Bjert Kro
Gl. Bjert 16
6091 Bjert, Kolding (Denemarken)

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top