Café Klein in Kolding

Café Klein in Kolding

Burger Klein

Vandaag zijn we naar Kolding gegaan, het was dan ook echt lekker weer. 22 Graden en een zonnetje. Wat wil je nog meer zo op vakantie? Rond de lunchtijd zagen we dit eettentje en de keuze om daar te gaan eten bleek een goede!

Chicken burger

Beide namen we een aardbeiensmoothie. Daarna kwamen de burgers. Michel had de Klein Burger. Een burger van rundergehakt met pesto-aardappeltjes, salade, salsa en aioli. Ik nam de chicken burger, een burger met kipfilet, cheddar en bacon met daarbij ook de pesto-aardappeltjes, salade, salsa en aioli. Echt het was een hele maaltijd, maar echt super lekker. Leuke bediening overigens!

Café Klein
Søndertorv 7
6000 Kolding (Denemarken)

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top