Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork

Na de lange reis hadden we geen zin om nog eens een restaurant te gaan zoeken in plaats daarvan zijn we naar de Føtex in Dalby (Kolding) gereden. Daar hebben we broodjes, sla en jawel pulled pork gekocht. In onze bed & breakfast hadden we ook de beschikking over een klein keukentje dus konden we aan de slag.

Pulled pork is in Denemarken best populair, je kan het overal wel krijgen en dus ook in de supermarkt. Deze is van Jensen’s Køkken. Eigenlijk moest het in de oven, maar in de pan ging het ook prima. De smaak? Heerlijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top