Dit recept zag ik voorbij komen in mijn Twitterlijst en leek me zo bijzonder. Dat bleek ook te zijn. Dank aan Eitje Kookt voor het recept!
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 75 ml sojasaus, 1 eetlepel basterdsuiker, 3 bosuien,
Aantal personen: 3
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 75 ml sojasaus met 1 eetlepel basterdsuiker en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!
0