Spaghetti met Kip en Champignons in Sojasaus

Dit recept zag ik voorbij komen in mijn Twitterlijst en leek me zo bijzonder. Dat bleek ook te zijn. Dank aan Eitje Kookt voor het recept!

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 75 ml sojasaus, 1 eetlepel basterdsuiker, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 75 ml sojasaus met 1 eetlepel basterdsuiker en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *