Hartige Flapjes met Doperwten en Ham

Hartige Flapjes met Doperwten en Ham

Hartige Flapjes met Doperwten en Ham

Ingrediënten: 8 vellen bladerdeeg, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram hamreepjes, 1 klein potje doperwten, milde salsa saus, kaas,

Aantal flapjes: 8

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 8 vellen bladerdeeg. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 150 gram hamreepjes en 1 klein potje doperwten (uitgelekt) tot de ui zacht is. Laat het een beetje afkoelen. Smeer de bladerdeegvellen in met een beetje milde salsa saus. Verdeel het doperwtmengsel over de bladerdeeg en leg overal een klein plakje kaas op. Vouw het bladerdeeg dicht. Druk de randjes extra dicht met een vorkje. Leg de bladerdeegpakketjes op een bakplaat (bekleed met bakpapier). Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top