Kookmeesters in Utrecht

Kookmeesters in Utrecht

Kookmeesters in Utrecht asperges

Vandaag hadden we een kookworkshop met collega’s om zo het afscheid van Mevrouw de Vries te vieren. Koken, babbelen, lekker eten, zingen en afscheid nemen dus. Het thema van de kookworkshop was ‘De Hollandse Pot’ en ook deze workshop werd voor het eerst op ons uitgeprobeerd en het bleek een succes. Een van de onderdelen was worst maken en dat heb ik nu echt nog nooit gedaan tijdens een kookworkshop dus ik was er als de kippen bij om in het ‘worst maak groepje’ te zitten. Resultaat? De worst was heerlijk! Wat er verder op het menu stond?

De eerste gang was echt groenten van het seizoen. VacuĆ¼m gegaarde asperges met saus en een gepocheerd ei (op speciale wijze gepocheerd).

Kookmeesters in Utrecht groenten

Tweede gang groentesoep a la Indah (qua ingrediƫnten had zij namelijk nog meer smaak toegevoegd) met zelfgemaakte vermicelli.

Kookmeesters in Utrecht andijviestamp worstjes

Derde gang was andijviestamppot met spekjes en de runderworstjes.

Kookmeesters in Utrecht appeltaart

Laatste gang appeltaart met gecarameliseerde saus en rozijntjes gemarineerd in Grand Marnier. Hollandse pot toch? In ieder geval hadden alle collega’s weer hun best gedaan en is er denk ik wel door iedereen heerlijk gesmuld van onze zelfgemaakte gerechten.

Kookmeesters
Kromme Nieuwegracht 18
3512 HH Utrecht

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top