Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Hartig Taartje met Tomaatjes en Spek

Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ontbijtspek, 3 eieren, zout, peper, uienpoeder, bieslook, 8 cherrytomaatjes, geraspte kaas,

Aantal hartige taartjes: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes bladerdeeg. Bak 4 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Klop 3 eieren met zout, peper, wat uienpoeder en bieslook tot het goed gemengd is. Doe de bladerdeeg in vier ovenschaaltjes. Prik gaatjes in de bodem. Halveer de cherrytomaatjes. Leg in elk bake 4 gehalveerde cherrytomaatjes. Verdeel de ontbijtspek over de bakjes. Giet het eimengsel er over en als laatste strooi je er geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top