Bors Mein Bäcker in Rees

Bors Mein Bäcker in Rees

frikandelle mit krautersalat

Geen koningsdag voor ons, Michel en ik zijn naar Duitsland gegaan. Het was weer een tijd geleden dat we daar supermarkten hadden bezocht. Eerste supermarkt was Real- in Rees. Daar hebben we bij Bors een broodje gegeten. Beiden hadden we een hard broodje met frikandelle met ‘krautersalat’, een soort broodje gehaktbal eigenlijk. Leuk, bij de koffie en chocomel kreeg je een klein stukje gebak in plaats van een koekje. Andere supermarkten die we vandaag bezochten waren overigens de Edeka en de Kaufland.

Bors Mein Bäcker
(In Real- Supermarkt)
Grüttweg 42-46
46459 Rees (Duitsland)

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top