Sla met Krokante Kipschnitzels

Sla met Krokante Kipschnitzels

Sla met Krokante Kipschnitzels

Ingrediënten: 4 plakjes ontbijtspek, 2 krokante kipschnitzels, sla, cherrytomaatjes, bieslook, honing-mosterd dressing,

Aantal personen: 2

Bak 4 plakjes ontbijtspek krokant. Laat het uitlekken op keukenpapier. Bak 2 krokante kipschnitzels in hete boter tot het klaar is. Snijd de krokante kipschnitzels in stukjes. Maak de sla schoon. Snijd in kleine stukjes en doe het op een bord of op een grote schaal. Verdeel er in stukjes gesneden plakjes ontbijtspek over, de krokante kipschnitzels, in kwarten gesneden cherrytomaatjes, wat bieslook en de honing-mosterdsaus. Et voilà! Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top