Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen tjap tjoy nasi, bami, ajam katjang kip risolle, kip pastei

Regen, onweer en hagel boven de provincie Utrecht. Helaas betekende dat ook blikseminslag bij het spoor in Maarn. De treinen reden maar tot Driebergen. Gelukkig kon Michel mij ophalen. Daarna zijn we doorgereden naar het centrum van Driebergen om een Indonesische maaltijd af te halen bij Toko Sin. Deze keer namen we het weekmenu:

Dit was nasi (of bami) met ajam katjang (kipfilet in romige pindasaus) en Indische tjap tjoy. Erbij namen we nog een kip risolle en een kip pastei die we uiteraard gedeeld hebben. Die vervelende vertraging was zo wel snel vergeten.

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen
Tel: 0343-521985

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*