Vega: Rijst met Bugles, Mais en Tomaat

Vega: Rijst met Bugles, Mais en Tomaat

Vega: Bugles Ovenschoteltje

Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, paprikapoeder, 3 bosuien, 3 tomaten, 1 blik Bonduelle Fantasia Mais Fiesta, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, Bugles chips (of een nepper),

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat paprikapoeder. Bak tot de ui zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en 3 in blokjes gesneden tomaten. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik Fantasia Mais Fiesta, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker. Laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg een beetje bugles chips toe. Serveer met de rijst en nog meer Bugles chips erbij. Eet smakelijk!

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top