Frietje van Bram Ladage in Utrecht

Frietje van Bram Ladage in Utrecht

frietje van Bram Ladage

Soms kan de NS erg grappig zijn op 1 april, niet dus. Er was vandaag een wisselstoring op Utrecht Centraal en dan kwam de trein wel op een ander spoor, vertrok die trein weer niet. Dan was het weer de trein komt op spoor 11, nee 12, toch 14, uhm toch helemaal niet. Gelukkig kwam ik ‘treinbekenden’ tegen en we besloten de drukte op het perron te ontvluchten en maar een patatje te gaan eten (inmiddels was het al 18:00 en we waren al vanaf 16:45 bezig een trein naar huis te nemen).

We besloten naar Bram Ladage te gaan, net op de rand van het station en Hoog Catherijne. Hier schijn je lekkere friet te kunnen eten. Dat is ook wel zo, goud geel gebakken. Ik nam een frietje zonder saus, ben niet zo van de mayonaise enzo. Op een bankje zittend aten we de puntzak friet op en daarna hadden we één van de eerste treinen naar huis. Best gezellig zo met zijn vieren een storing te beleven.

Bram Ladage
Stationstraverse 1
3511 CA Utrecht

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top