Notenburgers

Notenburgers

Notenburgers

Ingrediënten: 300 gram gezouten cashewnoten, 250 gram champignons, 150 gram courgette, 4 eieren, 1 eetlepel tandoori kruiden, paneermeel, ciabattini broodjes, mozzarella,

Doe in een keukenmachine 300 gram gezouten cashewnoten, 250 gram champignons, 150 gram courgette, 4 eieren en 1 eetlepel tandoori kruiden. Zet de machine aan en laat zo lang draaien tot het een brei vormt. Voeg zoveel paneermeel toe tot de massa wat minder smeuïg wordt. Zet de notenmassa een paar uur in de koelkast. Bak de ciabattini af. Vorm burgers van de notenmassa. Bak de burgers aan beide zijden bruin. Leg er op het laatst een schijfje mozzarella op. Leg de notenburgers op de ciabattini’s. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top