Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen indische rijsttafel

Hier komen we eigenlijk altijd als de planning even totaal anders loopt dan anders. Anders had ik vandaag vegetarische burgers gemaakt, maar Michel kon ergens de helpende hand geven en tja even doorrijden naar Driebergen daarna is helemaal niet erg. Uiteraard namen we het combinatiemenu. Wat namen we deze keer mee?

Uiteraard hadden we de combinatiemenu’s uitgebreid met saté en kozen we voor pikante nasi en Chinese bami. Erbij ajam zoetzuur (kipfilet in zoetzure saus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), daging smoor (rundvlees in ketjapsaus), daging redang (rundvlees in romige kokossaus). De bijgerechten waren sayour lodeh en pikante boontjes. Kortom weer heel divers.

Ben je eens in of in de buurt van Driebergen en houd je van Indische gerechten, dan moet je echt een menu van Toko Sin proberen.

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top