Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Gevulde Kipfilet

Vandaag eigenlijk een maaltijd met wat er in de kast lag en daar kan je veel lekkers van maken. Stoomaardappeltjes in schil werden gebakken aardappeltjes en de sla met een half bakje cherrytomaten weer een heerlijke salade. Kipfilet lag nog in de vriezer en ook de rauwe ham moest op. Kortom ‘brutselen’ in de keuken. De kip is heel makkelijk te maken..

Ingredi├źnten: 2 kipfilets, 2 plakjes cheddar cheese, vleeskruiden, 2 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd 2 kipfilets open. Leg op elke kipfilet een plakje cheddar cheese en vouw de kipfilet dicht. Bestrooi met vleeskruiden. Omwikkel elke kipfilet vervolgens met een plakje kipfilet. Leg de kipfilets in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top