Kippannetje

Kippannetje

Kippannetje

Ingrediënten: 1 kipfilet, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram krieltjes in schil, 500 ml bouillon, 150 gram doperwten (diepvries), 1 klein blikje mais, 100 gram cherrytomaten.

Aantal personen: 2

Bak 1 in stukken gesneden kipfilet bruin in hete olie of boter. Voeg 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 250 gram krieltjes in schil toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 500 ml bouillon toe en laat ongeveer 20 minuten met de deksel op de pan zachtjes gaar worden. Voeg vervolgens 150 gram doperwten en 1 klein blikje mais toe. Laat nog 10 minuten zachtjes met de deksel half op de pan pruttelen (let wel op of er nog wat bouillon / water bij moet). Voeg als laatste 100 gram gehalveerde cherrytomaten toe en warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top