Risotto met Rookworst, Doperwten en Tomaat

Risotto met Rookworst, Doperwten en Tomaat

Risotto met Rookworst, Doperwten en Tomaat

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 verse rookworst, risotto, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram doperwten, 700 ml kippenbouillon, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1/2 in plakjes gesneden verse rookworst tot de ui glazig is. Voeg de risotto toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Roer goed door. Voeg 150 gram doperwten (diepvries) toe. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 700 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel zachtjes pruttelen, maar houd het natuurlijk goed in de gaten, de risotto neemt de bouillon goed en snel op. Voeg na ongeveer 10 minuten nog 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat de risotto verder gaar worden. Eet smakelijk!

0
(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top